Skidome, Rucphen

De skibaan van Skidôme Rucphen is 365 dagen per jaar geopend! Geniet het hele jaar door van verse sneeuw, moderne skiliften en een hele hoop gezelligheid, voor het échte en ultieme wintersportgevoel.

De skibaan is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor iedereen is er volop uitdaging: zeker ook voor jong en oud. De beginnershellingen van de skibaan zijn voorzien van handige skiliften, die ook voor beginnende skiërs en snowboarders eenvoudig te gebruiken zijn. Deze hellingen zijn wat minder stijl, ideaal voor beginners om de basis van het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. En kom je op de beginnershelling al aardig uit de voeten, dan pak je de lift naar een wat steilere helling.

Voor gevorderde skiërs en snowboarders zijn er de rode en zwarte pistes, om je even lekker uit te leven. Of je nu wat bij wilt leren, of gewoon even weer op tempo naar beneden wilt skiën voor het gevoel, bij Skidôme waan je weer even op de echte skipistes. En ook freestylers hebben meer dan genoeg uitdaging in het funpark! Met een steeds wisselende opzet voor steeds weer nieuwe stunts. Vallen is geen probleem, de Big Airbag vangt je wel op!

Ben je nog maar net met skiën of snowboarden begonnen en heb je hulp nodig, dan staat de skischool voor je klaar. Maar ook de gevorderden die hun techniek willen verbeteren of fine tunen, krijgen tips en tricks van de skileraren.

Aan de allerkleinsten is zeker ook gedacht. Al vanaf 2,5 jaar kunnen de kleintjes bij Skidôme terecht, om op speelse wijze kennis te maken met de sneeuw in de Kiddies Krèche. En zijn ze wat ouder en hebben ze al wat meer ervaring, dan zijn er speciale skiklasjes voor de kids.

Dus ben je jong of oud, beginner of gevorderd, bij Skidôme heeft iedereen plezier!

www.skidome.nl
 

terug

o2planrealisatie.jpg

BrabantsHoeven BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@brabantshoeven.nl

logo De Delta

logo Lindeloof

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®