Splesj, Hoeven

Splesj is het grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van West-Europa! Nergens vind je zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. En daar komt in 2014 een compleet nieuw spray-park, de nieuwe glijbaan Fast4Fun en speelstrand Bosbad Beach bij! Kom een dagje naar Splesj en ervaar ongekend veel waterpret!

Een spetternieuw spray-park!
Peuters, kleuters, tieners en volwassenen... iedereen kan zich urenlang vermaken in het nieuwe spray-park. Het spray-park biedt spannende en interactieve waterspeelplaatsen voor alle leeftijden en is de grootste van West-Europa!

Spectaculair!
Roetsj van de spectaculaire Anaconda, de loodrechte Kamikaze en de pijlsnelle Waverider. Voor de echte kick neem je de trechtervormige Super Crater, de 11 meter hoge halfpipe Side Winder of de kolkende Wildwater River Ride. In 2014 voegen we daar een nieuwe super waterglijbaan aan toe; de Fast4Fun.

...er is meer, ook op het droge
Naast het nieuwe spray-park en alle spectaculaire glijbanen is er ook een zwem-/speelbad, een duikbassin met een hoge en lage duikplank, een vijver met roeiboten en waterfi etsen, het treintje 'Splesj Express', een grote speeltuin met airtrampoline, glijbanen, een midgetgolfbaan en een (pannenkoeken) restaurant.

www.splesj.nl
 

terug

o2planrealisatie.jpg

BrabantsHoeven BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@brabantshoeven.nl

logo De Delta

logo Lindeloof

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®