Indoor Skydive, Roosendaal

INDOOR SKYDIVEN

You can fly!! En dat is echt waar, óók jij kan indoor skydiven! Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke 'vrije val' ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen.

In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van de Benelux, waar je kunt indoor skydiven. In een windtunnel zweef jij alsof je een echte vrije val maakt. Puur op de kracht van de wind. Een onvergetelijke ervaring!

Maar natuurlijk ga je pas de windtunnel in, nadat je je goed hebt voorbereid. Je krijgt een uitgebreide begeleiding voordat jij de windtunnel in stapt, en gaat indoor skydiven.

En je gaat natuurlijk niet alleen de tunnel in. Iedereen die komt indoor skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal krijgt uitstekende begeleiding van een professionele instructeur. De instructeur leert jou aan de hand van een instructievideo hoe ook jij kan leren indoor skydiven.

Ready to fly?
Kom naar Indoor Skydive Roosendaal voor deze onvergetelijke ervaring! Zweef op de kracht van de wind, laat de adrenaline door je lijf gieren en geniet van het moment!

 

www.indoorskydive.com
 

terug

o2planrealisatie.jpg

BrabantsHoeven BV

Christiaan Huygensweg 31
3225 LD Hellevoetsluis
info@brabantshoeven.nl

logo De Delta

logo Lindeloof

Cloudfaction, internetspecialisten. O2 Planrealisatie®